Opdat wij niet vergeten.

Nodig:

  • 1x steenoven pizzabodem (AH)
  • 200 gram champignons, in plakjes gesneden
  • 50-60 gram jong belegen kaas, geraspt
  • 1el tabasco garlic mild
  • 1/2el tabasco jalepeño mild
  • 1/4el tabasco habanero
  • 1/2el gedroogde oregano
  • 1tl gekneusde zwarte peper
  • snuf zout
  • 1el knoflookolie
  • optioneel: 1-2 tenen knoflook, geperst

Doen:

  • bak de plakjes champignons op in knoflookolie en met het zout.
  • roer alle tabasco’s door de champignons, wees niet te zuinig.
  • optioneel: voeg de uitgeperste knoflooktenen toe.
  • verdeel de kaas over de pizzabodem.
  • verdeel de champignons over de kaas.
  • verdeel de oregano en zwarte peper over de champignons.
  • bak voor 7min op 240 graden, hetelucht.
Advertisements